ЗА ПРАЗНИКА НА БУКВИТЕ

Приятели, с искрена благодарност към БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ, който независимо от трудностите през годините, съхрани, продължи и обогати прекрасната традиция за най-малките ученици – ПРАЗНИКА НА БУКВИТЕ. Издателство МАРК-91  Пловдив и тази година е Ваш предан съмишленик и помощник. Книжките, коронките, поканите и буквите за празника , ви очакват.

Коронки за празника на буквите

За празника на буквите Ви предлагаме и „Коронка – Покана” . Коронките могат да се закупят с книжките за първи клас „Капчици от обич” и „Чудната вратичка”. При закупуване коронки за 1 група /клас/ получавате безплатно комплект от 30 самозалепващи се букви за довършване на коронките.

Цена на „Коронка – Покана” – 2,00 лв.

Капчици от обич

Книжката представлява интересен, разнороден и ценен материал за творческа работа на деца от 5 до 9 годишна възраст. Дава отлична възможност за изучаване на художествени произвездения, интересно оформени правописни правила, задачи от математически фолклор и кибритени клечки, както и творчески задачи за работа с природни материали.

Включва произведения представени на достъпен и богат език, прекрасно илюстровани, стимулиращи творческото начало у децата. Тя е полезна и приложима в различни форми на литературна работа с подрастващите и за обогатяване на художествената им култура. Подходяща за деца от училищна група и ученици от начална училищна възраст. Прекрасен подарък за празника на буквите – I-ви клас.

Цена на книжката – 12,00 лв.

Чудната вратичка

През „Чудната вратичка” детето от 7-9 год. възраст ще направи вълшебно пътешествие в златната къщичка на своето детство и с творчеството на големите български майстори на словото за деца и техните чудни стихчета, приказки и легенди, ще погледне света около себе си.

Книжката е богато илюстрирана, с тематично подбрани блестящи литературни материали за детството, за знанието, първите книжки, приятелството, бащиния дом, майчицата родина, самотното дете, щастливото дете и т.н.

Последната част на книжката / 8 страници / предлагат на детето-творец да довърши чудната първа книжка, като само разкаже за себе си и нарисува нещата около себе си такива, каквито ги чувства и вижда. Но само , ако пожелае… Така първата книжка ще става с всяка изминала година все по-ценна, защото ще съхрани част от истинското детско преживяване. Прекрасен подарък за Празника на буквите в първи клас. Запазена е традиционната рамка за снимка на детето „ Това съм АЗ- дете със златно сърчице, което вече пише и чете”.

Цена на книжката – 12,00 лв.

За въпроси и поръчки:

Поръчките се заявяват през формата за контакт или директно на mark91@mail.bg. Изпълняват се по ЕКОНТ с наложен платеж. Данни за доставка: Адрес на офиса на ЕКОНТ по Ваш избор, име и телефон на получателя, поръчка.